Online kupovina

Poštovani potrošači online kupovine

Molimo Vas da pažljivo pročitate uslove korišćenja online kupovine pre upotrebe internet sajta. Korišćenjem naše internet prodavnice potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu: Uslovi). Steaks and herbs doo. zadržava pravo da u bilo kom trenutku izmeni Uslove unošenjem izmena u ovaj tekst.

Sve sadržaje www.meatraya.rs sajta koristite isključivo na vlastitu odgovornost i Steaks and herbs d.o.o. se ne može smatrati odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Sadržaji objavljeni na internet sajtu, vlasništvo su Steaks and herbs d.o.o. i mogu se upotrebljavati samo u nekomercijalne svrhe, pri čemu se moraju poštovati sva autorska prava.

Kontakt podaci

Steaks and herbs doo

Jarački put 24
22000, Sremska Mitrovica

Matični broj: 21749974

PIB: 112837735

Tel: 0659037284

Email: office@meatraya.rs

Zaštita privatnosti korisnika

U ime firme Steaks and herbs doo obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge – online kupovina. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni meatraya.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o PDV-u

Steaks and herbs doo  je u sistemu PDV-a.

Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. Iskazana je ukupna cena sa PDV-om. Steaks and herbs doo d.o.o.  maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne.

Cene

Sve cene navedene na sajtu su na dan porudžbine i u njih je uključen PDV. Sve cene su date u dinarima.

Po zaključenju porudžbine na sajtu, dobićete e-mail potvrdu porudžbine. Ovaj e-mail sadrži Vaše podatke, koje ste ostavili prilikom poručivanja. Tek nakon dostavljanja potvrde od strane Steaks and herbs doo, ugovor o prodaji se smatra zaključenim. U slučaju da nismo u mogućnosti da potvrdimo porudžbinu i zaključimo ugovor, bićete obavešteni.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja će se realizovati u valuti Republike Srbije – dinarima.

Opis proizvoda – online kupovina

Steaks and herbs doo. nastoji da sve proizvode opiše što je tačnije moguće, ne garantuje da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda niti slike 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili u zakonskom roku od 14 dana od dana isporuke proizvoda, a mi ćemo Vam vratiti novac.

Dostupnost proizvoda prikazana na internet stranici može se razlikovati od realnog stanja zaliha. Tačno stanje zaliha tj. dostupnost se može utvrditi slanjem upita na email office@meatraya.rs

Isporuka

Proizvodi koje poručite putem Interneta mogu biti isporučeni posredstvom kurirskih službi sa kojima ostvarujemo saradnju, a plaćate ih prilikom preuzimanja (gotovinom) Za sve porudžbine čija je vrednost ispod 5.000,00 RSD, isporuka se vrši putem kurirske službe; troškove isporuke snosi kupac. Za porudžbine čija je vrednost preko 6.000,00 RSD, dostava je besplatna.

Poručeni proizvod/proizvodi biće vam isporučeni u roku od maksimalno 7 radnih dana od datuma potvrde porudžbine. Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku, o tome ćete biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda. Potrošač nema pravo da bez nadoknade odlaže izvršenje isporuke duže od 15 kalendarskih dana od datuma naručivanja, odnosno 1 put. Ukoliko se isporuka odlaže duže od navedenog roka, Potrošač je dužan da plati naknadu od 150,00 RSD na dan po svakom svakom pojedinačnom komadu proizvoda koji se čuva.

Prilikom prijema proizvoda koje dostavlja kurirska služba, Potrošač je dužan da sa licima koja dostave proizvod, otpakuje i detaljno vizuelno pregleda isti, da bi se uverio da li postoje fizička oštećenja. Ukoliko postoje fizička oštećenja, Potrošač ima pravo da odbije prijem proizvoda.

Prilikom prijema proizvoda koje dostavlja kurirska služba sa jednim izvršiocem, isti se ne pregledaju na licu mesta, već potrošač ima rok od 24h da izjavi reklamaciju kurirskoj službi.

Sva dodatna pitanja u vezi proizvoda, cena ili isporuke možete nam postaviti i putem slanja e-maila na adresu:office@meatraya.rs . Biće nam zadovoljstvo da Vam pomognemo. Poručivanjem dajete saglasnost za kontakt kroz sve raspoložive kanale komunikacije na osnovu podataka koje ste ostavili, dok se drugačije ne izjasnite, što se može uraditi u bilo kom momentu.

meatraya