Angus Šnicle
Angus goveda su poznata po svom sočnom i bogatom ukusu mesa, koje je karakteristično mramorno, sa finim masnim vlaknima koja doprinose neodoljivoj mekoći i ukusu.
Jedan zalogaj Angus burgera pruža neodoljivu kombinaciju sočnog mesa, bogatog ukusa i savršene teksture. Meso je obogaćeno prirodnim sokovima i sačuvano u svoj svojoj punoći i mekoći, što čini svaki zalogaj nezaboravnim iskustvom.
Meatraya je uspostavila saradnju sa renomiranom angus odgajivačnicom iz Novog Slankamena kako bi obezbedila vrhunski kvalitet mesa za svoje burgere.
Recept po našem ukusu:
Sastojci:
– 4 juneće angus šnicle
– 2 kašike maslinovog ulja
– 2 čena belog luka, sitno iseckana
– 2 kašike sveže iseckanog peršuna
– So i biber po ukusu
– Sok od 1 limuna
– 1 šolja goveđeg bujona ili vode
Uputstva:
1. Lagano izlupajte angus šnicle batom za meso da ih malo stanjite.
2. Posolite i pobiberite šnicle sa obe strane.
3. Zagrejte maslinovo ulje u tiganju na srednje jakoj vatri.
4. Dodajte beli luk i peršun u tiganj i pržite ih nekoliko sekundi da otpuste aromu.
5. Dodajte juneće šnicle u tiganj i pecite ih 3-4 minute sa svake strane, ili dok ne dobiju lepu zlatno smeđu koru.
6. Nakon što su šnicle pečene sa obe strane, dodajte sok od limuna i goveđi bujon ili vodu u tiganj.
7. Kuvajte angus šnicle još nekoliko minuta dok tečnost ne redukuje i dobije se sos.
8. Kada su šnicle gotove, izvadite ih iz tiganja i poslužite ih uz sos preko njih.
9. Po želji, poslužite angus šnicle uz prilog po izboru, kao što su pire krompir, pirinač ili sezonska salata.
Uživajte u sočnim i aromatičnim junećim šniclama!
DOSTAVA
BEOGRAD – dostava se vrši našom hladnjačom kravomobilom utorkom i petkom
NOVI SAD – dostava se vrši našim kravomobilom četvrtkom
Ostali gradovi:
Paketi se šalju BEX kurirskom službom u termoizolacionim kutijama
Porudzbine koje su primljene danima (ponedeljak, utorak, sreda i četvrtak) do 14:00h – dostava je za 24h – porudzbine od petka, subote i nedelje se šalju u ponedeljak, jer ne radi kurirska služba 🙁